Idei de Montaj, Sfaturi practice

Cum să înfrumusețezi living-ul cu piatră decorativă tip panel?

Atunci când alegi să folosești piatră decorativă pentru casa ta, ai posibilități de design nelimitate. Cu ajutorul pietrei poți crea un aspect unic, spectaculos și demn de invidiat.

Este esențial să știi că odată ce ai ales acest tip de material, ai făcut din start o investiție bună pe termen lung. Pentru că ai ales cel mai puternic element al naturii, durabil și foarte rezistent la variații mari de temperatură. Nu doar că va rezista mult mai mult decât orice alt material de construcție de pe piață, ci îți dă posibilitatea să scoți în evidență anumite spații într-un mod foarte ingenios. Clienții noștri ne mărturisesc că orice zonă, oricât de plictisoare și monotonă era înainte, odată decorată cu piatră, a primit un aer deosebit, de o eleganță aparte.

Există multe posibilități de amenajare a casei. Și sunt multe tipuri de piatră cu care poți crea efecte deosebite. Însă astăzi ne vom concentra pe piatra decorativă tip panel care este un adevărat spectacol al naturii. Și care îți va aduce acasă nu doar un aer mai sănătos. Ci și o amprentă distinctă, sofisticată și elegantă. Ce sunt aceste paneluri din piatră?  Panelurile premontate sunt plăcuțe de ardezie lipite atent între ele cu rășini speciale incolore. Se montează rapid și ușor și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. Timpul de montare este destul de scurt. Și rezultatul final te va face să vrei mai mult. Mai multă piatră naturală în casa ta.

Ca să îți faci o idee despre capacitatea panelurilor de înfrumusețare a locuinței, îți prezentăm astăzi o alegere inspirată. Clientul nostru a ales placarea cu piatră decorativă tip panel a unui perete pentru a înfrumuseța livingul. Varianta folosită este Panel 14F. Culoarea ne aduce aminte de savuroasa cafea cu lapte. Caldă, primitoare și extrem de relaxantă. Această alegere aduce o stare de echilibru casei și o notă aparte de rafinament. Tonurile blânde, luminoase conferă o eleganță discretă. În combinație cu zugrăveala de culoare albă, se creează un spațiu deschis, curat și ordonat.

Realizat cu gândul la armonie și eleganță, acest living este o bună sursă de inspirație fie că locuiești într-un apartament sau într-o casă.

Află cum poți folosi piatra tip panel pentru proiectul tău. Sună la 0762 570 007 și discută cu un consultant Antique Stone. Vei primi recomandări precise și informații complete pentru a alege cea mai bună variantă de înfrumusețare a casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 2 =