Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comanda efectuată. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile ce urmează a fi livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.

Plata produselor comandate pe site-ul www.antiquestone.ro se poate efectua prin ordin de plată care se face doar în baza facturii proforme emise de Societate în urma confirmării comenzii de către un consultant de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății.

Pentru produsele care nu sunt în stoc se solicită plata unui avans în valoare de minim 30% din valoarea comenzii. Diferența se achită înainte de livrare prin transfer bancar.

Prețurile prezentate nu includ TVA și nu includ cheltuieli de livrare, acest lucru fiind comunicat de consultantul de vânzări al societatii. Prețul de achiziție tipărit pe factura fiscală va fi același preț comunicat clientului de către consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii finale. Nu există o valoare minimă a comenzii.