Antiquestone.ro este un site complet dedicat promovării și vânzării on-line de piatră naturală din întreaga lume. Site-ul nostru prezintă o gamă extinsă de produse din piatră naturală: onix, marmură, calcar, gresie naturală, ardezie, granit, gneiss, tuf vulcanic, porfir, quartzit, andezit, serpentinit și klinker din diferite țări. Produsele noastre 100% naturale și eco-friendly vor satisface și cele mai pretențioase gusturi în materie de design. Fie că dorești să amenajezi o casă privată sau un spațiu public, piatra naturală de la Antique Stone se va remarca prin calitate de durată și frumusețe.

Ne-am asigurat ca toți furnizorii noștri să fie doar producători de top, cu prețuri competitive și produse de înaltă calitate. Țelul nostru este să oferim pasionaților de case și spații frumoase cele mai sănătoase și atrăgătoare produse. În același timp căutăm să aducem mereu în fața publicului noi modele de piatră naturală care să țina pasul permanent cu schimbarea modei și a noilor tendințe.

Suntem importatori direcți și suntem mândri că îți putem oferi piatră decorativă 100% naturală la prețuri extrem de accesibile. Ne bucurăm să avem atât de mulți clienți fericiți în România și în UE.

 

Dacă ești în căutare de cele mai bune servicii, sfaturi și cele mai bune prețuri… atunci ești în locul potrivit!