ÎNCEPEM

O NOUĂ ETAPĂ!

Echipa noastră a fost preluată de grupul MR. STONE!
Vom continua să te ajutăm prin intermediul lor și a celor 9 depozite de piatră naturală disponibile în toată România. Dar și cu livrarea produselor la adresa dorită.

De ce nu se poate accesa magazinul?

S-au făcut unele restructurări, iar echipa noastră a fost preluată de grupul MR. STONE. De acum vei putea accesa magazinul vizitând https://mrstone.ro/produse sau apăsând butonul de mai jos.

Ce se întâmplă cu comenzile plasate până acum?

Toate comenzile plasate până în data de 29.06.2021, și care urmează să fie livrate, vor fi procesate de echipa MR. STONE, în aceleași condiții stabilite la plasarea comenzii.

Am plasat o comandă mai demult și doresc o completare, mă puteți ajuta?

Sigur! Această responsabilitate este acum preluată de echipa MR. STONE și vă vor ajuta cu drag în procesul de idenficare a comenzii anterioare și pentru realizarea comenzii pentru completare.

Pe cine pot contacta pentru o comandă?

Pentru plasarea unei comenzi sau pentru a primi răspuns la posibilele nelămuriri, puteți să vă adresați echipei MR. STONE prin intermediul paginii de contact (click aici).

De asemenea puteți să apelați sau să scrieți pe Whats App pe numărul deja salvat pe care ne-ați contactat și anterior. Acesta este funcțional, iar echipa MR. STONE vă va răspunde în cel mai scurt timp.

Dacă nu aveți numărul salvat, puteți apela la oricare dintre următoarele: 0785 243 538 sau 0762 570 007.