Ce înseamnă punct de livrare cu ridicare gratuită?

Punctele de livrare sunt depozitele din România unde noi îți putem trimite produsele cu transport gratuit. Îți punem la dispoziție 9 astfel de puncte de livrare, în 9 orase din țară: Bistrița, Cluj, Târgu Mureș, Oradea, Iași, Timișoara, Suceava, București și Brașov. Alege-l pe cel pe care îl consideri mai aproape de tine.

Cum se procedează? Comanzi piatra online, pe site-ul nostru. Noi o ambalăm corespunzător și o trimitem cu livrare gratuită către depozitul din orașul ales de tine. Tu ridici comanda și o transporți personal la adresa ta. Consultantul tău Antique Stone îți va oferi toate detaliile necesare. Sună acum la 0762 570 007 și întreabă de punctele de livrare cu transport gratuit.

Unde pot vedea piatra naturală Antique Stone?

Toate produsele noastre le poți vedea atât pe site, pe antiquestone.ro, cât și în cele 9 depozite din țară: Bistrița, Cluj, Târgu Mureș, Oradea, Iași, Timișoara, Suceava, București și Brașov.

Cum pot lua legătura cu un specialist tehnic în piatră naturală?

De prima dată când accesezi site-ul antiquestone.ro poți observa o fereastră de chat în partea dreaptă jos. Un consultant tehnic specializat în piatră naturală este acolo pentru a-ți oferi toate răspunsurile de care ai nevoie. Și te va asista pe tot parcursul procesului de comandă.

Alt mod de a contacta un specialist în piatră este să suni la unul din numerele de contact afișate pe prima pagină sau pe pagina „Contact” a site-ului. Unul din consultanții noștri va prelua imediat apelul și îți va oferi toate detaliile necesare. Vei primi asistență de la începutul comenzii și până în momentul în care produsele ajung în posesia ta.

Cum fac o comandă de piatră la Antique Stone?

Există mai multe modalități prin care poți plasa o comandă de piatră naturală decorativă. Te rugăm să intri în sectiunea „Cum comand?” și vei găsi informații detaliate despre modalitățile de a plasa o comandă la Antique Stone.

Cum se comportă piatra naturală cu încălzirea în pardoseală?

Cel mai bun material pentru încălzirea în pardosea este piatra naturală. Are o conductivitate termică foarte mare, de aceea căldura va fi mai repede transferată la suprafață. În plus, piatra are calitatea de a reține căldura și este materialul perfect pentru pardoseli întinse unde există pierderi mari de căldură.

! Îți recomandăm să plachezi cu piatră de 1 cm grosime pentru un transfer termic rapid. Cu cât pardoseala e mai groasă, cu atât va avea nevoie de mai mult timp pentru a se încălzi.

De ce aș alege piatra naturală?

Piatra naturală este un material real, original, este un produs al Pământului. Nu conține substanțe chimice dăunătoare și îți oferă un aer  sănătos într-o lume modernă plină de substanțe poluante. În plus piatra naturală decorativă este durabilă, rezistentă, nu se demodează niciodată, adaugă frumusețe oricărui spațiu și se întreține foarte ușor. Pe blogul nostru găsești 5 motive pentru care merită să alegi piatra naturală pentru casa ta.