AI COMANDAT PIATRĂ NATURALĂ DECORATIVĂ DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE? ÎȚI OFERIM CELE MAI SIMPLE SOLUȚII DE TRANSPORT. FĂRĂ BĂTĂI DE CAP. FĂRĂ COSTURI ASCUNSE.

1. Livrare la adresa ta

Livarea produselor se face oriunde în țară (România) și pe teritoriul U.E.
Livrarea produselor se va efectua de la depozitul nostru din Mogoșoaia, București.

Pentru serviciile de transport la adresa menționată de client, se va achita tariful de livrare specificat în Comandă, tarif care va fi inclus pe factura finală.
S.C. Antique Stone Srl își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente care nu țin de Societate cum ar fi: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, sau alte impedimente de forță majoră. conform uzanțelor legii românești. Dacă Societatea nu are posibilitatea, oricare ar fi motivul, de a trimite Bunurile comandate de Cumpărător în termenul specificat pe confirmarea de Comandă, Cumpărătorul are dreptul de a anula Comanda, iar Societatea va rambursa orice sume plătite de Cumpărător pentru aceste Bunuri. Societatea nu va fi responsabilă de nici un fel de pierderi suferite de Cumpărător pentru livrări întârziate sau incapacitate de livrare.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa de livrare mentionață în nota de Comandă, în intervalul orar stabilit de comun acord, transportatorul nostru va reveni încă o dată după ce va recontacta Cumpărătorul. Dacă nici a doua oară nu s-a reușit contactarea persoanei indicată de catre Cumpărător, atunci Comanda va fi anulată și produsul va fi returnat la punctul de livrare, clientul urmând să suporte atât costurile tur-retur ale comenzii anterioare, cât și costurile aferente actualei livrări.
Cumpărătorul are obligația să descarce produsele pe cont propriu în maximum 3 ore de la sosirea transportatorului la adresa stabilită, cu utilaje adecvate dacă este cazul (stivuitor, transpalet, vola cu lame, etc).

2. Ridicare personală de la punctele de livrare (GRATUIT)

Oferim clienților noștri posibilitatea de a ridica personal marfa comandată pe site, din unul din cele 9 puncte de livrare/ depozite partenere din România: București, Cluj, Târgu Mureș, Suceava, Timișoara, Brașov, Bistrița, Oradea și Iași. Transportul este gratuit dacă alegi să ridici marfa personal de la unul din depozitele noastre partenere.