Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Limestone Sly cross cut lustruita 30 x 60 x ~2 cm

Dimensiune 30 x 60 cm ; Grosime ~ 2 cm (necalibrata)
95,94 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Limestone Sly Cross cut lustruit este piatra naturală care îți va încălzi instant privirea prin nuanțele sale armonioase. Orice încăpere poate fi transformată într-un zonă plină de eleganță, frumusețe și strălucire.  Fiecare placă are propriile venaturi. În nuanțe de maroniu/bej fine și delicate. 

 

Faptul că are o grosime de aproximativ 2 cm, acest material este ideal pentru amenajări interioare, indiferent că vorbim de placări orizontale sau verticale. Se poate utiliza în spații precum bucătărie, baie, living, centre comerciale, instituții. Poate fi folosită și în exterior la placarea fațadelor.

 

CROSS CUT este o tehnică de tăiere perpendiculară pe venatura pietrelor naturale. Rezultatul final va fi o placă cu nuanțe neuniforme, unele mai închise, altele mai deschise, toate pe aceeași față. 

 

LUSTRUIREA este un procedeu prin care se realizează șlefuirea treptată a suprafeței cu abrazivi până când toți porii sunt inchiși. În final se obține un luciu tip oglindă, care reflectă frumos lumina. O piatră lustruită are o suprafață omogenă, se montează ușor și este simplu de întreținut.

 

Alege Limestone Sly cross cut lustruit pentru a crea un spațiu elegant și rezistent la uzură. Un spațiu atrăgător care să dureze o viață întreagă.


Descoperă cele mai mici prețuri!