Știm că doar o bună colaborare poate aduce satisfacție de ambele părți și mulțumirea clientului pe termen lung. De aceea ne dorim să fim un colaborator de încredere pentru constructorii și specialiștii din domeniu. Dacă îți dorești un partener puternic și serios în domeniul pietrei naturale, atunci hai să ne dezvoltăm împreună!

Echipa noastră de specialiști în piatră naturală și consultanți îți vor oferi sprijinul de care ai nevoie când te afli în impas, te vor ajuta să iei cele mai bune decizii când vine vorba de piatră naturală și destinația acesteia.

Consultanții noștri te vor ajuta să alegi din cele peste 2000 de produse din portofoliul nostru, astfel încât dimensiunile, culorile, finisajul și rezistența la trafic și umiditate să fie cele mai potrivite în funcție de proiectul tău.

Antique Stone te ajută și să duci mai aproape de clientul tău piatra naturală. Fiind partenerul nostru ai parte de unele facilități care să te ajute să-ți dezvolți afacerea și relația cu clientul.

  • Îți oferim mostre gratuite ale modelelor din portofoliu, astfel încât să simți textura materialului și să te familiarizezi cu el, atât tu cât și clienții tăi.
  • Prețurile preferențiale fac și ele parte din oferta noastră pregătită pentru tine. Avem o gamă largă de produse cu prețuri preferențiale. Dacă după primirea catalogului pentru parteneri, nu găsești în lista cu prețuri preferențiale produsul dorit, poți să ne soliciți o ofertă de preț. Consultantul desemnat va fi bucuros să-ți comunice în cel mai scurt timp cel mai mic preț posibil pentru fiecare produs.
  • Când vine vorba de livrarea produselor, te ajutăm în găsirea celui mai potrivit mijloc de transport. Acesta fiind adaptat nevoilor tale și ușurându-ți munca. Tot ce trebuie să faci este să menționezi de ce ai nevoie, iar noi te vom ajuta cu cea mai mare placere. Poți solicita mijloc de transport cu liză, cu macara, cu lift, cu prelată, etc.
  • Termenul și programul livrării este un aspect important, de aceea încercam să ne adaptăm nevoilor tale. În funcție de produsul dorit, vrem ca acesta să ajungă la tine într-un termen optim și la o ora convenabilă pentru tine. Aceste detalii vor fi stabilite înainte de confirmarea livrării.
  • Dacă dorești să ridici produsele chiar din depozit, noi le rezervăm și le pregătim pentru tine. La sosirea transportului, produsele vor fi încărcate în mijlocul de transport cu uneltele necesare (manual, stivuitor, etc…).

Știm că îți dorești un partener serios și puternic în domeniul pietrei naturale, aspecte care constituie o bază solidă pentru o dezvoltare durabilă.

Te invităm să ne contactezi pe adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 0263 235 735. Răspundem prompt și îți oferim toate detaliile de care ai nevoie.