Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor mentionate mai jos, la secțiunea VII din Termenii și condițiile generale și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv dar cu o notificare în scris, într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Vă recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Antique Stone va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informării Antique Stone de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului.

Antique Stone va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care Antique Stone nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă).