Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Sfaturi, idei și totul despre piatra naturală

Blaturi din granit pentru bucătărie: 4 lucruri de luat în seamă

Blatul din granit este o alegere tot mai populară printre români atunci când vorbim de amenajarea bucătăriei. Cu siguranță ai fost în vizită până acum la cel puțin o persoană care și-a decorat casa cu piatră naturală. Și cu siguranță în momentul în care ai intrat în bucătărie a fost ușor să observi eleganța și strălucirea deosebită a blatului. Granitul și travertinul sunt cele mai folosite pietre pentru realizarea blaturilor de bucătărie, însă astăzi ne vom concentra exclusiv asupra blatului de bucătărie din granit. De ce să îl alegi și care sunt aspectele de care să ții cont?

Descoperă mai mult

Amenajări interioare cu piatra. Cum reduci aerul toxic din casa ta

Din ce în ce mai mulți oameni devin tot mai preocupați de un mod de viață sănătos. Și tind către amenajări cu piatră naturală. Multe familii caută diverse soluții pentru a le asigura celor mici un trai sănătos, o alimentație bună și o evadare din poluarea vieții de zi cu zi. Dacă te preocupă sănătatea familiei tale este important să știi un lucru: Pe lângă consumul alimentelor sănătoase, trebuie să fii atent și la spațiul în care locuiești. Ce tip de amenajări interioare faci. 

Când aleg să își renoveze casa, de obicei oamenii se gândesc ce material se potrivește mai bine acolo și acolo, ce formă să fie, ce culoare. Însă cum rămâne cu sănătatea membrilor familiei? Te-ai întrebat vreodată ce efecte pot avea asupra ta și a copilului tău pe termen lung materialele de construcție pe care le folosești? Casa arată bine. Culorile sunt frumoase. Dar aerul… aerul pe care îl respirați este sănătos?

Descoperă mai mult

Piatra decorativă JURA - 5 lucruri puțin știute în România

Piatra naturală Jura este o piatră prea puțin cunoscută în România. Extrem de apreciată în Dubai și Emiratele Arabe, caracteristicile și proprietățile acestei minunate pietre decorative merită a fi cunoscute de cât mai multă lume. Cu siguranță va satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi în materie de design și amenajări interioare.

Ce este piatra JURA și de ce este atât de exclusivistă? Antique Stone îți oferă câteva detalii pe care puțini români le cunosc.

Descoperă mai mult


Descoperă cele mai mici prețuri!