Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Dale Travertin Light tumbled 10 x 10 x 3,2 cm

Dimensiune 10 x 10 cm ; Grosime 3,2 cm
115,90 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Cum ar fi să creezi o priveliște deosebit de elegantă și ordonată în exteriorul casei tale? Cu siguranță ți-ar aduce un sentiment aparte de liniște și relaxare. De aceea îți recomandăm să alegi Dale Travertin Light Tumbled cu dimensiuni exacte de 10 x 10 și grosime de 3.2 cm. Ideale pentru a pava curtea, terasa, parcarea sau zona din jurul piscinei. 

 

Pe langă nuanța deschisă și delicată de bej , aceste dale din travertin sunt foarte rezistente la orice condiții meteorologice, de la temperaturi foarte reci până la călduri extreme. Chiar și în cele mai fierbinți zile de vară, aceste pietre vor rămâne răcoroase, indiferent de durata expunerii la soare. În plus, mai au avantajul unei foarte bune aderențe, chiar și atunci când sunt umede. Vei scăpa de grija alunecării și accidentării atunci când ieși din piscină. 

 

Pe lângă efectul estetic, menționăm faptul că aceste pietre fac parte din clasa de travertin premium. Adică cea mai bună selecție de piatră, culori consistente și găurile (specifice travertinului) sunt reduse la minim. 

 

Dacă alegi aceste dale din piatră poți fii sigur că vei obține un aspect exterior memorabil al casei tale. O priveliște frumoasă și elegantă pe care o vei admira cu plăcere o viață întreagă.  

TUMBLED se referă la diferite procedee care conferă pietrei un aspect antichizat, cu margini rotunjite pentru un efect estetic deosebit.


Descoperă cele mai mici prețuri!