Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Dale Travertin Light tumbled 10 x 30,5 x 3,2 cm

Dimensiune 10 x 30,5 cm ; Grosime 3,2 cm
125,92 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Cum să îți transformi exteriorul casei într-un spațiu elegant și îmbietor de relaxant? Folosind dale din piatra travertin cu nuanțe deschise, delicate și rafinate. Adica aceste dale din travertin Light Tumbled. Nu doar că aceste plăci fac parte din categoria Premium, ci forma, culoarea și consistența lor dau frumusețe oricărui spațiu exterior. Sunt perfecte pentru pavaje ale ansamblurilor rezidențiale. O curte sau o parcare placată cu această piatră va arăta deosebit. Te va face să îți dorești mai multă piatră naturală în viața ta. Îți recomandăm să alegi dalele din travertin pentru a placa și zona din jurul piscinei. Vei avea o surpriză plăcută în cele mai fierbinți zile de vară când aceste pietre vor rămâne răcoroase. Indiferent cât de mult au intrat în contact cu soarele. Nici culoarea nu va păli, ci va rămâne mereu la fel de consistentă. În plus chiar și în zone expuse la umiditate mare, cum este zona din jurul piscinei, ești protejat de alunecare. Aceste dale au aderență foarte bună atunci când sunt umede. 

 

Alege Dale Travertin Light Tumbled cu dimensiuni precise de 10 x 30.5 cm și grosime de 3.2 cm pentru pavajele din exteriorul casei. Cu siguranță priveliștea pe care o vei obține te va bucura o viață întreagă. Te invităm să ne contactezi pentru o soluție adaptată ideilor și nevoilor tale.  

TUMBLED
Se referă la diferite procedee care conferă pietrei un aspect antichizat, cu margini rotunjite pentru un efect estetic deosebit. 

 

 

 


Descoperă cele mai mici prețuri!