Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Dale Travertin Light tumbled 15 x 30,5 x 3,2 cm

Dimensiune 15 x 30,5 cm ; Grosime 3,2 cm
135,90 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Imaginează-ți o stare de calm și relaxare din prima clipă în care pășești în curtea casei! Pentru că acesta este efectul pe care îl obții când alegi dale de piatră travertin. Dale Travertin Light tumbled cu dimensiuni precise de 15 x 30.5 cm este un produs care face parte din clasa Premium. Acest lucru înseamnă că nuanța este omogenă, culoarea consistentă, porozitatea mică, iar marginile plăcilor sunt netede și calibrate. Vei obține un aspect estetic deosebit ce emană curățenie, ordine și eleganță. 

 

Grosimea acestor dale este de 3.2 cm, perfecte pentru pavajele exterioare ale domeniilor rezidențiale.  Curțile și parcările pavate cu această piatră decorativă vor fi nu doar rezistente, ci și extrem de elegante. Recomandăm folosirea acestor dale din travertin și în jurul piscinelor. Avantajul este că nu se încălzesc deloc în contact cu soarele. Vor rămâne răcoroase chiar și în cele mai fierbinți zile de vară. Mai mult de atât, au o bună aderență în special atunci când sunt umede. Așadar nu există riscul de alunecare și accidentare.  

 

Indiferent de anotimp, aceste dale din piatră Travertin Light Tumbled sunt foarte confortabile. Și sunt alegerea ideală pentru exteriorul casei tale. 

TUMBLED
Se referă la diferite procedee care conferă pietrei un aspect antichizat, cu margini rotunjite pentru un efect estetic deosebit.

 


Descoperă cele mai mici prețuri!