Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light chituit lustruit 40,6 x 61 x 1,2 cm

Dimensiune 40,6 x 61 cm ; Grosime 1,2 cm
119,99 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Cum ar fi să dai un plus de personalitate casei tale? Cu siguranță plăcile din piatră Travertin Light chituit lustruit sunt o alegere inspirată pentru a adăuga valoare spațiului. Acest produs face parte din clasa de travertine Premium. Culorile sunt consistente și texturile similare. Este foarte ușor de întreținut și extrem de rezistent la variații mari de temperatură. Prin chituire, acele mici găuri specifice travertinului sunt acoperite. Ceea ce înseamnă că aceste plăci au o suprafață uniformă.

 

O piatră lustruită, cum este și aceasta, are o suprafață omogenă, se montează ușor si este simplu de întreținut. LUSTRUIREA este un procedeu prin care se realizează șlefuirea treptată a suprafeței cu abrazivi până când toți porii sunt inchiși. În final se obține un luciu tip oglindă, care reflectă frumos lumina. 

 

Plăcile mari de dimensiune 40.6 x 61, împreună cu nuanțele delicate și calde de bej crem, vor mări vizibil orice spațiu. Va arăta mai curat, mai ordonat, mai aerisit. Grosimea de 1.2 cm este ideală pentru placarea pardoselilor. În cazul unui sistem de încălzire poți fi sigur că transferul termic se va realiza rapid și căldura se va menține mai mult timp. 


Descoperă cele mai mici prețuri!