Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light chituit mat 30,5 x 61 x 1,2 cm

Dimensiune 30,5 x 61 cm ; Grosime 1,2 cm
109,96 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Din ce în ce mai mulți oameni aleg piatra travertin pentru amenajarea casei. Dacă îți dorești un interior prețios, elegant și rafinat în același timp, atunci travertinul este piatra naturală de care ai nevoie. Este atât de ușor să creezi un interior exclusivist cu aceste culori calde de bej crem și nuanțe de brun! O baie, o bucătărie sau un living placate cu Travertin Light chituit mat vor primi din start un aer curat și sofisticat. Produsul face parte din categoria Premium și suprafața este uniformizată în urma chituirii. Asta înseamnă că acele mici găuri specifice acestei pietre decorative sunt acoperite în întregime în urma procesului de chituire. 

 

Fiind o piatră naturală recomandăm impermeabilizarea ei. Acest procedeu îi prelungește rezistența o perioadă mai lungă de timp. Substanțele impermeabilizante asigură o culoare mai intensă și dau o strălucire fină. Apa și murdăria nu pătrund în pori, iar suprafața este mai ușor de curățat și de întreținut. În magazinul nostru găsești soluții de impermeabilizare. Consultanții Antique Stone te pot ghida pas cu pas pentru ca acest proces să iasă ca la carte. 

 

Montajul se realizează ușor, cu adeziv special aplicat în strat uniform pe toată suprafața plăcii. Suprafața pietrei trebuie să fie uscată și curată în momentul aplicării adezivului. 

 

Creează cu această piatră un spațiu de vis care va fi admirat de toți cei care îți trec pragul! 

 

 


Descoperă cele mai mici prețuri!