Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light chituit mat 40,6 x 61 x 1,2 cm

Dimensiune 40,6 x 61 cm ; Grosime 1,2 cm
109,92 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Să creezi un spațiu cu totul și cu totul deosebit... Atât de simplu cu aceste plăci mari din Travertin Light chituit mat! Produsul face parte din gama Premium, o selecție specială de piatră cu nuanțe omogene și culori consistente. Plăcile au o suprafață uniformă, în urma chituirii nu mai prezintă acele mici găurele specifice travertinului. 

Tonurile calde de bej îți dau posibilitatea să creezi un design spectaculos și natural. Grosimea de 1.2 cm se pretează foarte bine pentru pardoseli. Piatra se înțelege de minune cu sistemele de încălzire în podea. Transferul termic se realizează rapid. Dacă ai de amenajat un spațiu mare nu trebuie să îți mai faci probleme cu pierderile de căldură. Valoarea termică se menține mai mult timp cu piatră naturală decât cu alte materiale. 

 

Travertinul este o piatră decorativă naturală ce se curăță și se întreține foarte ușor. În plus te va uimi prin rezistența și durabilitatea sa. Va face față cu succes, o viață întreagă,  chiar și celor mai solicitate gospodării!

 

 


Descoperă cele mai mici prețuri!