Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light french pattern periat cu laturi drepte 1,2 cm

Dimensiune 20,3 x 20,3 cm ; 20,3 x 40,6 cm ; 40,6 x 40,6 cm ; 40,6 x 61 cm ;
Grosime 1,2 cm
95,90 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Travertin Light French Pattern periat cu laturi drepte pentru a crea un spațiu elegant, ordonat și aerisit. Culoarea bej deschis este o culoare complementară excelentă, ușor de alăturat altor nuanțe. Se va integra foarte bine în orice spațiu al casei. Travertinul Light French Pattern se poate utiliza atât în interior cât și în exterior. De exemplu la placarea zonei din jurul piscinelor. Datorită culorii relativ deschise și faptului că este piatră travertin, vei observa că nu se va încălzi, indiferent cât de mult stă în lumina soarelui. Este atât de confortabil să ieși vara din piscină și să pășești pe o suprafață răcoroasă, neatinsă de fierbințeala soarelui!

 

Trebuie avut în vedere și faptul că vara temperatura din casă nu va fi puternic influențată de temperatura exterioară, decât într-o mică masură. Pardoselile din travertin mențin o temperatură constantă, echilibrată și dau senzația de răcoare naturală. Iarna, în combinație cu sistemul de încălzire în podea, transferul termic se realizează rapid și căldura se menține mai mult timp. 

 

French Pattern semnifică un set compus din 6 bucăți de piatră de 4 dimensiuni diferite.

 

Acest tip de travertin face parte din categoria Premium. Găurile specifice acestei pietre sunt reduse la minim. Finisajul travertinului periat se obține prin periajul suprafeței pietrei cu o roată de sârmă rotativă sau perie, până când se obține textura dorită. Laturile acestei pietre sunt drepte. Această procedură conferă pietrei un aspect natural și original. 


Descoperă cele mai mici prețuri!