Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light french pattern periat laturi cioplite 1,2 cm

Dimensiune 20,3 x 20,3 cm ; 20,3 x 40,6 cm ; 40,6 x 40,6 cm ; 40,6 x 61 cm ; Grosime 1,2 cm
105,93 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Cu acest Travertin Light French Pattern periat poți construi atât de ușor un loc în care să te întorci mereu cu drag! Culorile calde de bej îți dau un calm și o stare de relaxare de fiecare dată când le privești. Este foarte ușor de asortat și de integrat în orice decor. Aspectul plăcut, durabilitatea, ușurința montajului și faptul că este un material 100 % natural, sunt suficiente motive ca de mâine să te și apuci de lucrări. 

French Pattern este un tip de ambalare al pietrei denumit și set Versailles. Setul este compus din 6 bucăți de piatră de dimensiuni diferite, care pot fi combinate astfel încât să obții un efect inedit.

Finisajul travertinului periat se obține prin periajul suprafeței pietrei cu o roată de sârmă rotativă sau perie, până când se atinge textura dorită. În loc de margini netede și drepte, acestea sunt aspre și neregulate, ceea ce conferă pietrei un aspect deosebit de natural. Combinația dintre french pattern periat și laturile cioplite scoate în evidență farmecul natural al pietrei și calitatea vintage atât de curată și aerisită. 

Grosimea de 1.2 cm este ideală pentru placări orizontale. În cazul sistemului de încălzire în pardoseală, transferul termic se va realiza rapid. Piatra naturală are proprietatea de a reține căldura mai mult timp. 


Descoperă cele mai mici prețuri!