Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light french pattern tumbled 1,2 cm

Dimensiune 20,3 x 20,3 cm ; 20,3 x 40,6 cm ; 40,6 x 40,6 cm ; 40,6 x 61 cm ; Grosime 1,2 cm
105,93 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Dacă iubești eleganța și rafinamentul absolut, atunci îndrăznește să dai o notă sofisticată casei tale. Folosește piatra travertin în variantă Premium. Rezultatul final va fi o adevărată încântare pentru orice privitor. 

 

Acest Travertin Light Premium french pattern tumbled face parte din cea mai înaltă clasă de selecție. Nuanțele sunt omogene și culorile consistente. Acele găurele specifice travertinului sunt reduse la minim. Plăcile se potrivesc excelent cu încălzirea în pardoseală și transferul termic se realizează rapid. 

 

Setul (french pattern) este compus din 6 bucăți de piatră de dimensiuni diferite.  Acestea pot fi combinate astfel încât să obții un efect inedit, indiferent de mărimea spațiului pe care îl ai la dispoziție. 

 

TUMBLED se referă la diferite procedee care conferă pietrei un aspect antichizat, cu margini rotunjite pentru un efect estetic deosebit. 

 

Pe lângă faptul că Travertinul Premium este ușor de întreținut și prezintă numeroase beneficii practice, acest material adaugă un aer clasic de o noblețe și un fast extraordinar. 

 

Contactează specialistul Antique Stone și vezi cum poți integra această piatră naturală în proiectul tău. Pe langă mostre gratuite, îți va oferi toate sfaturile, ideile și recomandările de care ai nevoie. 


Descoperă cele mai mici prețuri!