Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light MEDIUM chituit mat 30,5 x 30,5 x 1,2 cm

Dimensiune 30,5 x 30,5 cm ; Grosime 1,2 cm
89,97 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Travertinul Light Medium chituit mat 30.5x30.5 cm este constituit dintr-o combinație frumoasă de culori , alb și bej. Selecția Medium presupune un aspect mai poros, iar acele mici găuri specifice travertinului sunt acoperite integral prin chituire. Mai apoi, suprafața este periată în fabrică pentru a se obține acest aspect mat. Travertinul Light este un tip aparte de travertin, datorită omogenității culorilor. 

 

Folosirea acestor plăci de travertin conferă casei un aspect deosebit. Rezultatul obținut este o stare frumoasă de calm și relaxare. Culoarea deschisă a acestei pietre travertin face ca locul în care sunt montate plăcile să pară mai mare. 

 

Recomandăm travertin Light Medium chituit mat 30.5x30.5 cm cu grosime de 1.2 cm în special pentru amenajări interioare. Se poate utiliza la amenajarea băilor, bucătăriilor, living-urilor, sau se pot realiza blaturi de o eleganță deosebită. De asemenea grosimea de doar 1.2 cm face ca acest travertin să fie ideal pentru placarea pardoselilor. Va rezulta un transfer termic mult mai rapid. În general acest tip de piatră decorativă va arăta bine oriunde în interiorul casei, în funcție de gusturile și preferințele fiecăruia. În exterior îl recomandăm doar pentru placarea suprafețelor verticale - fațade, garduri, socluri etc. 


Descoperă cele mai mici prețuri!