Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light MEDIUM periat 10 cm x LL x 1 cm

Latime 10 cm x LL ; Grosime 1 cm
65,93 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Plăci de travertin light medium periat 10 cm x FL. Adică lățime de 10 cm și lungimi libere. Alege această piatră decorativă pentru a adăuga valoare și eleganță casei tale. Știai că grosimea de doar 1 cm a plăcilor le face perfecte pentru placări orizontale? În cazul unui sistem de încălzire în pardoseală, transferul termic se realizează mult mai rapid. Temperatura se menține constantă mai mult timp și pierderile de căldură sunt mult diminuate. 

 

Acest tip de travertin este selecție medium. Aspectul poros este mai pronunțat și nuanțele variază de la brun la crem deschis. 

 

Finisajul periat (Brushed) se obține în urma unui procedeu menit să scoată în evidență textura pietrei. Se recomandă impermeabilizarea cu impregnanți dedicați, pentru prelungirea duratei de viață și a rezistenței. 

 

Aceste plăci de piatră travertin se pot utiliza pentru placări orizontale sau verticale atât la interior, cât și la exterior. 

 

Contactează acum unul din consultanții Antique Stone pentru a discuta despre proiectul tău de amenajare și ce tip de travertin este mai potrivit. 

 

 

 

 


Descoperă cele mai mici prețuri!