Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light MEDIUM split face 10 cm x LL x 2,1 cm

Latime 10 cm x LL ; Grosime 2,1 cm
89,97 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Un decor realizat cu Travertin Light Medium Split face va reflecta mereu frumusețea și profunzimea naturii. În plus, este materialul perfect pentru a accentua o zonă dintr-un anumit spațiu. Piatra Split Face mai poartă denumirea și de piatră scapițată. SPLIT FACE-UL este un procedeu ce presupune despicarea în mod natural a suprafeţei pietrei, prin divizarea blocurilor de piatră de-a lungul laminărilor sale naturale. Datorită acestui finisaj, se utilizează doar la placări verticale, pentru amenajări interioare sau exterioare. 

Acest travertin face parte din categoria Medium. Ce înseamnă acest lucru? Este permis aspectul poros, brut și acele mici găurele specifice travertinului sunt mai accentuate. Texturile pot fi diferite deoarece această variantă conține tot coloritul natural al blocului de piatră. Tocmai aceste caracteristici fac acest tip de piatră să fie atât de aproape de originalitatea naturii. 

Acest tip de travertin se poate folosi pentru a crea un decor rustic, tradițional, sau unul elegant, clasic cu efecte interesante și mult bun gust. Antique Stone îți oferă mostre gratuite pentru a te convinge de frumusețea și rezistenta acestei pietre. Contactează astăzi unul din consultanții noștri dedicați pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie. 


Descoperă cele mai mici prețuri!