Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light periat 7,5 cm x LL x 1 cm

Latime 7,5 cm x LL ; Grosime 1 cm
83,93 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Travertinul Light periat 7.5 cm lățime și lungimi libere, adaugă un aspect luxuriant casei în orice zonă va fi folosit. Acest model de travertin face parte din clasa Premium, nuanțe omogene, texturi similare și porozitate redusă la minim. Are o structură dură, puternică și foarte compactă. 

 

Finisajul periat (Brushed) se obține în urma unui procedeu menit să scoată în evidență textura pietrei. Se recomandă impermeabilizarea cu impregnanți dedicați, pentru prelungirea duratei de viață și a rezistenței. 

 

Travertinul Light, denumit și travertin clasic, prezintă o combinație cromatică deosebită de alb și bej. Aduce o stare de liniște, armonie și relaxare în spațiul în care este folosit. Grosimea acestor plăci, de doar 1 cm, le face perfecte pentru placări orizontale. O pardoseală placată astfel, va beneficia de un transfer termic mult mai rapid. Se potrivește de minune pentru orice amenajare interioară, fie că vorbim de baie, bucătărie, sufragerie, hol. Se pot placa șeminee sau diferite elemente de mobilier. De asemenea se pretează la diverse ornamente de ferestre și uși. 

 

Indiferent unde alegi să folosești aceste plăci de Travertin Light periat 7.5 cm, fii sigur că spațiul va primi luminozitate și eleganță. 


Descoperă cele mai mici prețuri!