Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light tumbled 10 x 10 x 1 cm

Dimensiune 10 x 10 cm ; Grosime 1 cm
72,91 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0728 851 831
0762 570 007

Travertin Light tumbled cu dimensiuni precise de 10 x 10 cm. Plăcile mici de travertin creează un aer relaxat, o atmosferă caldă și primitoare. Acest tip de travertin este mai omogen din punct de vedere al cromaticii și prezintă o gamă redusă de nuanțe. Aspectul pietrei va fi foarte bine pus în valoare de orice sursă de lumina naturală sau artificială. 

 

Acest model de travertin clasic Light se potrivește foarte bine pentru placări verticale în băi, bucătării, hoteluri, restaurante. Se poate opta pentru placare totală sau parțială. De exemplu un perete decorativ realizat cu aceste plăcuțe din travertin va constitui un accent cromatic deosebit în orice încăpere. 

 

Travertinul Light tumbled de 10 x 10 cm se poate utiliza cu succes și la placarea pardoselilor. Suprafața este aderentă, iar grosimea plăcilor de doar 1 cm va fi un mare avantaj pentru sistemele de încălzire în podea. Transferul termic se va realiza mult mai rapid și temperatura se va menține constantă mai mult timp. În exterior se poate folosi la placarea gardurilor, fațadelor de clădiri sau soclurilor. 

 

Ai întrebări sau nelămuriri cu privire la acest produs? Ia legătura astăzi cu unul din consultanții noștri pentru a primi cele mai bune recomandări dedicate proiectului tău. 


Descoperă cele mai mici prețuri!