Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light tumbled 40,6 x 61 x 1,2 cm

Dimensiune 40,6 x 61 cm ; Grosime 1,2 cm
105,97 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Creează un decor deosebit cu acest travertin Light tumbled. Plăcile de dimensiuni 40.6 x 61 susțin foarte bine un spațiu mare. Culoarea liniștită de beige contribuie la obținerea unei atmosfere foarte relaxante, cu note clasice. 

 

Aceasta piatra travertin face parte din categoria Premium. Ce inseamna acest lucru? Culorile sunt consistente, texturile similare și acele găurele mici specifice travertinului sunt reduse la minim. 

 

O baie placată cu travertin se poate transforma într-un spațiu expresiv, rafinat, iar lumina potrivită poate da un efect deosebit texturii pietrei. Aceste plăci au grosimea de 1.2 cm, ceea ce le face perfecte pentru placări orizontale. O pardoseală din astfel de travertin se va încălzi mult mai ușor iarna. Valoarea termică se va menține mai mult timp și pierderile de căldură vor fi mult reduse. 

TUMBLED se referă la diferite procedee care conferă pietrei un aspect antichizat, cu margini rotunjite pentru un efect estetic deosebit. 

Aceasta piatra naturala se montează și se întreține ușor. Montajul se realizează cu adeziv special. Este deosebit de rezistentă la diferite variații de temperatura. 

Începe să decorezi casa cu piatra travertin gândindu-te la vacanță. Pentru că priveliștea pe care o vei obține îți va risipi toate tensiunile și îți va oferi calmul de care ai nevoie. 

 

 


Descoperă cele mai mici prețuri!