Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light vein cut chituit lustruit 30 x 60 x 1,2 cm

Dimensiune 30 x 60 cm ; Grosime 1,2 cm
147,92 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Cum să obții un spațiu mai mare, mai aerisit și mai elegant? Folosește aceste plăci mari din travertin light vein cut lustruit, cu dimensiuni precise de 30 x 60 cm, dacă dorești să adaugi valoare unei anumite zone. Nuanțele calde și fine de bej conferă o stare de relaxare și calm încă din prima clipă. 

 

Produsul face parte din clasa Premium, cea mai bună selecție. Nuanțele sunt omogene și culorile consistente. Datorită chituirii, acest produs nu prezintă deloc găuri.

 

Pardoseala din travertin se potrivește foarte bine cu sistemele de încălzire în podea. Datorită grosimii de 1.2 cm transferul termic se realizează rapid. Mai mult decât atât, este ușor de întreținut și are o durabilitate mare în timp. 

 

Acest travertin este vein-cut lustruit. LUSTRUIREA este un procedeu prin care se realizează șlefuirea treptată a suprafeței cu abrazivi până când toți porii sunt inchiși. În final se obține un luciu tip oglindă, care reflectă frumos lumina. O marmură lustruită are o suprafață omogenă, se montează ușor și este simplu de întreținut. Piatra travertin vein-cut este caracterizată de venaturi dispuse paralel, bine definite. Creează un efect frumos și foarte interesant atunci când este folosită în amenajări interioare cum ar fi pardoseli, băi și diferite decorațiuni. 

 

Rezultatul final pe care il obții folosind această piatră naturală este unul de eleganță absolută. Fie că alegi Travertin Light vein cut lustruit pentru placări interioare, fie că îl vei folosi în amenajări exterioare, bunul gust și rafinamentul obținut vor încânta orice musafir care îți trece pragul. 

 


Descoperă cele mai mici prețuri!