Comandă acum!
0762 570 007
Comandă acum!
0762 570 007

Travertin Light vein cut chituit mat 30,5 x 61 x 1,2 cm

Dimensiune 30,5 x 61 cm ; Grosime 1,2 cm
137,99 lei + TVA / m²
Preț / kg:
Transport GRATUIT în Punctele de Livrare
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Informații
Asigurăm o livrare rapidă a produselor pe tot teritoriul României și în UE.*
Solicită mostre GRATUITE din orice tip de piatră dorit.
0762 570 007

Travertinul este o piatră decorativă la mare căutare atunci când vine vorba de amenajări interioare sau exterioare. Calitățile acestei pietre au fost apreciate încă din cele mai vechi timpuri. Știai că inclusiv Colosseumul din Roma este construit cu travertin? Duritatea și rezistența acestui material nu pot fi contestate. Un spațiu amenajat cu această piatră puternică va rezista cel puțin o viață întreagă. 

 

Plăcile mari dau putere spațiului. Vei obține un spațiu mai mare, mai aerisit și mai ordonat. Grosimea de 1.2 cm face din această piatră alegerea ideală pentru placarea pardoselilor. Sistemele de încălzire se pot folosi cu succes în combinație cu travertinul. Transferul termic se realizează rapid și căldura va ține mult mai mult. Așa zisa "răceală" a pietrei naturale nu este altceva decât proprietatea ei de a menține valoarea termică timp îndelungat și a minimaliza pierderile de temperatură. 

 

Acest Travertin Light Vein Cut chituit mat prezintă venaturi dispuse paralel, de culoare bej deschis, cu nuanțe delicate și calde. Face parte din categoria de travertine Premium, cu găuri foarte puține. Produsul afișat are suprafața uniformă, datorită acoperirii cu chit a găurilor specifice travertinului. 


Descoperă cele mai mici prețuri!